Referenties

“Mirelle is een wervelwind in je organisatie. Op een prettige manier helpt zij de organisatie om gestructureerd te werken aan PR-uitingen. Mirelle heeft daarin een duidelijke meerwaarde door haar ervaring en zeer grote netwerk. Daarbij is zij zeer gedreven, accuraat en een fijne spar- en gesprekspartner op het gebied van PR.

Zij heeft De Goudse Waarden, locatie De Gouwe, geholpen om de uitingen rondom de vernieuwingen binnen de beroepsgerichte programma’s in het vmbo, onze mavo-plus en de Open Dag op een frisse manier te bekijken en daar in overleg met de opdrachtgever te verkennen wat de mogelijkheden zijn.

Wat ik waardeer in haar aanpak, is dat bij haar “de bomen niet tot in de hemel” groeien. Zij weet zich goed te houden aan de gestelde budgetten en ziet binnen die ruimte vele mogelijkheden.
Tevens heeft zij voor onze school inzichtelijk gemaakt wat er allemaal al gebeurt op het gebied van PR, en daarbij heeft zij ons bewust gemaakt van onze ‘blinde vlekken’. Ik beveel van harte Mirelle aan voor organisaties die een professionaliteitsslag willen maken met hun PR!”

Krijn Redert, directeur CSG De Goudse Waarden, locatie De Gouwe

 

“We kennen Mirelle als een hardwerkende, loyale, gedreven medewerker. Mirelle was bij TechniekTalent.nu (voorheen Bureau TOP) verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie t.b.v. de techniekwedstrijden. Vanaf analyse, marketing- en communicatieadvies, het schrijven van communicatieplannen, tot en met het uitvoeren van de marketingcommunicatie activiteiten. Dit volbracht zij met een gezonde balans in denken en doen, altijd pragmatisch en doelgericht. Met haar capaciteiten en inzet is Mirelle van toegevoegde waarde voor een breed scala aan communicatie-opdrachten.”

Chris van Bokkum, directeur TechniekTalent.nu

YourAim communicatie Waddinxveen              © 2016 YourAim | Over mij | Contact | Algemene Voorwaarden