Hoe kan Your Aim je helpen

Herken je dit? Het concept van je bedrijf is helder, de plannen ook en er is een visie. Toch krijg je het niet voor elkaar om je bedrijf en diensten voldoende te profileren. Je wilt meer. Je wilt beter. De expertise ontbreekt of er is gewoon geen tijd voor. Je bent niet de enige, ik heb de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen zich beter te positioneren.

Weet je heel goed wat je beter zou willen laten zien, zou willen inrichten of willen professionaliseren? Maar lukt dit niet om wat voor reden dan ook? Dan kan ik je vertellen dat er echt mogelijkheden zijn. Zichtbaar zijn en ons profileren willen we niet zomaar, we willen hiermee ook iets bereiken. Your Aim kan je hierbij helpen. Your Aim is je steun als het gaat om het inrichten van online communicatie, het professionaliseren van communicatie en het profileren van je bedrijf en diensten.

Werkwijze
Samen gaan we aan de slag met wat je wilt bereiken en maken we helder waardoor dit nog niet het gewenst resultaat heeft gegeven. Ook formuleren we de doelstelling, dat is de wens van hetgeen je wilt bereiken. Je ontvangt van mij een analyse, een advies en een plan van aanpak. In overleg gaan wij dit realiseren.

Het resultaat
Je bedrijf en diensten zijn zichtbaar, communicatie is geprofessionaliseerd, communicatie(processen) zijn gedigitaliseerd en je bedrijf en diensten hebben een beter imago. Denk daarbij aan een heldere website, social media profielen, een digitale nieuwsbrief, een (strategisch) communicatieplan of een frisse uitstraling van brochures. Eigenlijk zijn het middelen om je feitelijke doel te beïnvloeden, namelijk meer verkopen, meer klanten, meer deelnemers en het profileren van je bedrijf en diensten. Door hier concrete doelstellingen aan te koppelen maken we dit meetbaar.Online communicatie Waddinxveen

Online communicatie

Het gebruik van internet is voor iedereen bijna onmisbaar. Als bedrijf sla je de plank mis door niet online goed georganiseerd te zijn. Er is veel mogelijk. Van een eigen website, vindbaarheid, social media tot adverteren. Hoe ver ben jij met online communicatie?

Optimaliseren communicatie Waddinxveen

Professionaliseren

Wanneer is communicatie professioneel? Veel bedrijven maken nog gebruik van formulieren, verouderde teksten, of de communicatie sluit niet aan bij de visie van het bedrijf. Het digitaliseren en professionaliseren van processen, inhoud en vormgeving geven een professionele indruk van je bedrijf.

Profileren

Profileren

Jezelf profileren; hoe doe je dat. Waarin ben jij anders dan de concurrent? Onderscheid jezelf van de rest. Doelgericht communiceren, offline en online zichtbaar zijn, professioneel zijn. Het zijn allemaal voorbeelden waardoor je je als bedrijf profileert. Je wilt immers dat de klant voor jou kiest.

Communicatieplan
Optimalisatie

PR
Marketing
Strategie
Digitaliseren

Pers
Advies
Ideeën
Uitingen
Social Media Content

Kan je bedrijf nieuwe uitingen gebruiken?
Hebben je communicatiemiddelen een nieuw jasje nodig?
Wil je je wijze van communicatie digitaliseren?
Wil je vaker in de krant of in magazines staan?
Zou je communicatie wat gestructureerder kunnen worden ingericht?
Zijn er diensten die je bij een bijeenkomst onder de aandacht wil brengen?
Denk je aan het laten bouwen van een website?

Of heb je andere wensen op het gebied van communicatie?
Laat het mij weten en laat mij je helpen.
Ga naar mijn contactgegevens

YourAim communicatie Waddinxveen              © 2016 YourAim | Over mij | Contact | Algemene Voorwaarden